Alişan Ve Eda Erol / Ayrılık Dedikoduları Çıkan Alişan ve Eda Erol ... : Ünlü şarkıcı alişan, geçtiğimiz günlerde esra erol'un kardeşi eda erol ile nişanlanmıştı.. İlk olarak eda erol'un sosyal medya hesabından paylaştığı 'yollarımızı ayırdık' mesajı ilk olarak yalanlansa da günün ilerleyen saatlerinde farklı iddialar gündeme geldi. Alişan'ın ilk açıklamasında paylaştığı fotoğrafta oldukça dikkat çekti. Eda erol ile alişan, birlikte olduklarını açıkladıklarında gündeme bomba gibi düşmüştü hatırlarsınız ki. Nişanı öğrenen sezin eda'yı takipten silerken alişan, huyundan yine vazgeçmedi. Alişan'ın yeni nişanlısı eda erol kim?

Eminiz ki şu anda eda erol ve alişan neden ayrıldı sorusunun yanıtını bizler kadar sizler de merak ediyorsunuzdur. Ertesi gün de insagram'dan çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık uçankuş'un iddiasına göre; Eda erol kimdir kaç yaşındadır sorusu, merakla araştırılmaya devam ediyor. Türkücü alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol, 40 konak tarabya evleri'nde düzenlenen törenle nişanlandı. Şarkıcı alişan bir süredir birlikte olduğu eda erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Alişan ile Eda Erol nişanlandı! Çağla Şıkel gelen yoruma ...
Alişan ile Eda Erol nişanlandı! Çağla Şıkel gelen yoruma ... from im.haberturk.com
Eminiz ki şu anda eda erol ve alişan neden ayrıldı sorusunun yanıtını bizler kadar sizler de merak ediyorsunuzdur. Eda erol ve alişan neden ayrıldı? Alişan, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a 'evleneceğim' sözü vermiş, sürenin bitimine kısa bir süre kala da esra erol'un kız kardeşi eda erol ile nişanlanmıştı. Alişan ile eda erol'un ayrılık haberlerine nur yerlitaş da esra erol'a taş atarak bomba bir yorumda bulundu. Yazılı bir açıklama yapan alişan, televizyon programcısı esra erol'un kardeşi eda erol'la yollarını ayırdıklarını ifade etti. Alişan ile eda erol'un arasını, eda erol'un ablası esra erol yapmıştı. Eda erol, alişan'dan önce esra erol'un izdivaç programının yapım koordinatörü oğan şenyolcu ile beraberdi. Eda erol ve alişan'ı ayrılığa götüren neydi?

Yakın zamanda ünlü sunucu esra erol'un kız kardeşi eda erol'la nişanlanan alişan sevgilisinden ayrıldı.

Alişan ayrılık haberleri ile ilgili tek. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Eda erol'un ablası esra erol aralarını yapmış, alişan da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'a verdiği sözü tutmuştu. Erol'un profilinde ayrılık haberlerine rağmen alişan ile yer. Esra erol'un kardeşi eda erol, alişan ile nişanlanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şarkıcı alişan bir süredir birlikte olduğu eda erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Alişan eda erol ayrılığıyla ilgili bomba yorumsa nur yerlitaş'tan geldi. Magazin programlarına bomba gibi düşen bu haberin detaylarını sizlere açıklayacağız. Ayrılıkla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Esra erol'un kız kardeşi eda erol ile bir süredir beraber olan alişan ayrılık açıklamasında bulundu. Alişan ile eda erol, temmuz ayında avm çıkışında görüntülenmiş, ünlü şarkıcı erol'a söylediği yüzüğe çok para verdim, gazetecilere göstersene eda erol, alişan'ın bu açıklamarından sonra instagram'daki profil fotoğrafını değiştirdi. Alişan nişanlı seçimlerinde ünlü tercihleri ile biliniyor. Eminiz ki şu anda eda erol ve alişan neden ayrıldı sorusunun yanıtını bizler kadar sizler de merak ediyorsunuzdur.

Eda erol, nişanlısından habersiz bir diziye evet dedi. Çift, tanıştıktan çok kısa bir süre sonra nişanlanarak herkesi şaşırtmıştı. Alişan günlerdir süren sessizliğini bozdu ve nişanlısı eda erol ile ayrıldığını duyurdu. Eda erol'un instagram hesabından alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Ertesi gün de insagram'dan çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık uçankuş'un iddiasına göre;

Alişan ve Eda Erol, birbirlerini takipten çıkardı
Alişan ve Eda Erol, birbirlerini takipten çıkardı from imgrosetta.mynet.com.tr
Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında i̇zdivaç programı sunucusu esra erol'un kız kardeşi eda erol, 1986 yılında doğdu. İlginç olan ise eda erol'un sezin erbil'in arkadaşı olmasıydı. Ünlü sunucu esra erol'un kızkardeşi eda erol ile haziran ayında nişanlanan alişan, bu sabah yaptığı açıklama ile son günlerde çıkan ayrılık haberlerini doğruladı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Eda erol ve alişan tektaş fan sayfasıdır prensprenses 09.05.2017 prensesimden 8 değerli suzan. Bunu duyan alişan çıldırdı ve nişanı attı. Alişan, eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Eda erol kimdir kaç yaşındadır sorusu, merakla araştırılmaya devam ediyor.

Eda erol ve alişan'ın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Fakat nişanlısı alişan 'ın bu konudaki tavrı oldukça netti. Her iki taraftan da ayrılık açıklaması henüz gelmezken, eda erol'un sosyal medya hesabının hacklendiği iddia edildi. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi. Çift, tanıştıktan çok kısa bir süre sonra nişanlanarak herkesi şaşırtmıştı. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 yok olan dizisiyle adını. Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında i̇zdivaç programı sunucusu esra erol'un kız kardeşi eda erol, 1986 yılında doğdu. Eda erol, nişanlısından habersiz bir diziye evet dedi. Ali̇şan'in eski̇ ni̇şanlisi eda erol: Eda erol, alişan'dan önce esra erol'un izdivaç programının yapım koordinatörü oğan şenyolcu ile beraberdi. Ertesi gün de insagram'dan çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık uçankuş'un iddiasına göre; Dünden beri yapılan yorumlara karşı sessiz kalan alişan, instagram. Ayrılığı doğrulayan alişan, eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur 41 yaşındaki alişan, esra erol'un kardeşi eda erol hakkında yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: Ayrılıkla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Adeta bir taşla iki kuş. Eda erol, nişanlısından habersiz bir diziye evet dedi. Bu ayrılık gündeme damgasını vurdu. Fakat nişanlısı alişan 'ın bu konudaki tavrı oldukça netti. Alişan ve eda erol ayrıldı!

Alişan'ın yeni sevgilisi Eda Erol kimdir?
Alişan'ın yeni sevgilisi Eda Erol kimdir? from i.internethaber.com
Erol instagram hesabından alişan ile ayrıldıklarını açıkladı. Kasımda evlenmeyi planlayan eda erol ve alişan, açıklamanın ardından sosyal medyadaki hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. Çift, tanıştıktan çok kısa bir süre sonra nişanlanarak herkesi şaşırtmıştı. Eda erol ve alişan'ın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Alişan'ın yeni nişanlısı eda erol kim? Türkücü alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol, 40 konak tarabya evleri'nde düzenlenen törenle nişanlandı. Hatta sezon finalinde ikisi de programa video göndermiş ve yazın evleneceğiz diye mesajı vermişlerdi. Ayrılığı doğrulayan alişan, eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur 41 yaşındaki alişan, esra erol'un kardeşi eda erol hakkında yaptığı açıklamaya şöyle devam etti:

Şiddetli kavganın sonrasında eda erol önce instagram hesabını askıya almasından sonra çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık şeklinde açıklama yaptı.

İkilinin ağzından kısa bir süre önce birlikteliklerini ifade eden o açıklamayı hepiniz yapılan bir röportajda alişan nişanlısı eda erol için tabii ki terliklerimi ayağıma getirecek şeklinde yaptığı yorum gündemi adeta yerinden oynattı. Fakat nişanlısı alişan 'ın bu konudaki tavrı oldukça netti. Ünlü şarkıcı alişan, geçtiğimiz günlerde esra erol'un kardeşi eda erol ile nişanlanmıştı. Alişan ile eda erol'un arasını, eda erol'un ablası esra erol yapmıştı. Türkücü alişan ile esra erol'un kardeşi eda erol, 40 konak tarabya evleri'nde düzenlenen törenle nişanlandı. Ayrılıkla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Alişan ile eda erol, 29 haziran'da nişanlanmış, evlenmeye 1.5 ay kala ayrılmıştı. Esra erol'un kız kardeşi eda erol ile bir süredir beraber olan alişan ayrılık açıklamasında bulundu. Alişan nişanlı seçimlerinde ünlü tercihleri ile biliniyor. Kendisine yöneltilen nişanlınız oyuncu olmak istiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusan ünlü şarkıcı alişan oyucu olma isteğini kabul. İlginç olan ise eda erol'un sezin erbil'in arkadaşı olmasıydı. Eda erol ve alişan neden ayrıldı? Olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen alişan'dan açıklama gelmezken;

Her iki taraftan da ayrılık açıklaması henüz gelmezken, eda erol'un sosyal medya hesabının hacklendiği iddia edildi alişan. Adeta bir taşla iki kuş.